De beste gadgets van 2020

Enkele jaren geleden werd er veel gesproken over 4G, Smart TV’s, LED en nog vele andere nieuwtjes. De technologie heeft sindsdien niet stilgestaan en we blijven hunkeren naar hetgeen nog op de markt gaat komen in de toekomst. Het gaat op die manier vooruit, dat we soms niet meer weten wat er allemaal beschikbaar is op de markt. Het tempo voor het bijhouden van nieuwe releases gaat zeer snel. Er worden gadgets op de markt gebracht in alle denkbare categorieën, van high tech tot erg vreemde objecten. Vooral gadgets die ons leven aangenamer, efficiënter, veiliger en leuker maken doen het goed. Wij sommen enkele gadgets op die vernieuwend en leuk zijn uit het jaar 2020.

De Moto Razr 5G met 2 schermen

Tussen de zeer begeerde iPhones van Apple en de smartphones van Samsung, is ook Motorola nog in trek. De Moto Razr 5G is voorzien voor supersnel 5G internet, maar ook bevat het toestel 2 schermen. Er bevindt zich, buiten het binnenscherm, ook een kleiner scherm aan de voorkant van de smartphone. Je kan er video’s mee bekijken, of games mee spelen. Bovendien kan je het toestel opvouwen. Er zijn veel mogelijkheden met deze Motorola en er werden al heel wat positieve reviews over geschreven.

De Sony Alpha 7C spiegelloze digitale camera

Deze camera is een ander uitstekend gadget uit 2020. Het is een digitale camera van Sony die je effectief kan gebruiken. Mensen die foto’s willen maken die mooier, dynamischer en verbluffender zijn dan de camera’s die op onze smartphones zijn te vinden, zullen van deze Alpha 7C camera houden! Deze full-frame digitale camera heeft maar liefst 24,2 megapixels en de zoomlens ervan is zeer klein en licht. Het bevat heel wat verschillende soorten functies, denk bijvoorbeeld aan stabilisatie, sluitereenheden en allerlei automatische functies. Dit laatste is interessant voor gebruikers die niet alles weten over het gebruik van een digitale camera.

Samsonite Konnect-i Slim-rugzak met jacquard van Google

Google is een samenwerking aangegaan met Samsonite, nadat ze hun draagbare jacquardtechnologie voor het eerst bevestigden aan een Levi’s jeans en een hoogwaardige rugzak van Yves Saint Laurent. Ze breidden uit naar andere mogelijkheden voor hun jacquardtechnologie, onder andere naar schoenzolen. Echter is er ook een betaalbare mogelijkheid bijgekomen voor de aankoop van een rugzak van Samsonite. Via de jacquardtechnologie wordt er een zeer kleine chip in de rugzak gestoken waardoor de draad in het materiaal verandert dat aanraakgevoelig is. Je kan bijvoorbeeld het volume van een liedje verhogen, een nummer overslaan, een oproep beantwoorden en veel meer. Bovendien kan je de rugzak wassen als je de chip uit het materiaal verwijdert. De chip kan ook opgeladen worden. Zo hoef je jouw volledige rugzak niet aan het stopcontact te bevestigen.

De Yeti USB-microfoon

Met deze microfoon kan je een micro van studiokwaliteit gebruiken en bevestigen aan een toestel met USB uitgang, bijvoorbeeld je laptop. Met deze microfoon zal je duidelijker klinken dan anders. De mensen waarmee je via je toestel communiceert, zullen je dankbaar zijn. Deze Yeti microfoon ziet er goed uit, hij is zeer goed in gebruik en bovendien is hij ook zeer betaalbaar. Ook beschikt deze microfoon over knoppen om het volume van je microfoon aan te passen.

Lees ook: hoe kan jij je site het beste optimaliseren?

Vorig bericht

Tips om jouw webshop een boost te geven

Volgend bericht

Hoe richt je een goed instagram account op