Uw serviceovereenkomst wordt verzorgd door GranConnect BV

GranConnect zorgt voor de beveiliging van uw applicaties, e-mail, website(s), databases en alle documenten en bestanden die GranConnect voor u host. Wij leveren kwalitatief hoogstaande oplossingen en streven naar ononderbroken beschikbaarheid van de diensten.

GranConnect zorgt voor een zeer snelle internetverbinding naar uw website. U krijgt de beschikking over 5 GB aan website- en e-mailruimte. U heeft recht op 5 e-mailadressen. Dit is eventueel uit te breiden.  Er worden automatisch back-ups gemaakt van uw website en u maakt tijdens kantooruren gratis gebruik van ons support – team. Indien er sprake is van wachttijden wordt u teruggebeld.

GranConnect stelt hoge eisen aan de kwaliteit en de veiligheid van datacommunicatie.  Zo zorgt GranConnect er bijvoorbeeld voor dat de performance van het netwerk en de hardware een overcapaciteit heeft van 80%. Dit percentage geeft aan dat er voor 80% ruimte is voor mogelijke pieken in het dataverkeer zodat uw klanten niet voor verrassingen komen te staan in geval van topdrukte op het internet.


GranConnect


Interesse?

Kiest u voor een Digiwebsite, dan kiest u voor een volledige en overzichtelijke website met een look & feel die aansluit bij uw huisstijl.
DIGIWEBSITE

Een complete, functionele en goed ogende website is bij ons niet duur.

Dat bewijst Digiwebsite.

Contactgegevens

Schrijnwerkersweg 15
1786 PC Den Helder

Tel 0223-746030
Email Stuur ons een e-mail
KvK 37110170