De mogelijkheden van Digiwebsite

 

Homepagina
Deze wordt ingedeeld en opgemaakt met het laatste nieuws, een inschrijfmogelijkheid voor de nieuwsbrief, social media, wisselende foto’s bovenaan de pagina’s (slideshow header) en een vaste regel onderaan de pagina’s met contactinformatie en de laatste berichten (footer).

Nieuwsarchief
U krijgt een 'inschrijven nieuwsbrief' functionaliteit die we (indien gewenst) werkend op de homepagina zetten. Iedereen die zich inschrijft kunt u eenvoudig periodiek een nieuwsbrief versturen via uw beheersysteem.

'Over ons' pagina
Een korte omschrijving van uw organisatie.

Producten & Diensten
Producten of diensten die u biedt.

Fotoalbum
Aan deze pagina kunt u één of meerdere fotoalbums toevoegen.

Contactpagina
Op deze pagina komt adresinformatie te staan, evenals een contactformulier en een routebeschrijving via postcode – invoer.

Responsive Design
Responsive webdesign is een benadering van webdesign waarbij wij streven naar een optimale webervaring voor een breed scala aan apparaten (van desktop computerschermen tot mobiele telefoons).

Mobiele website
Uw website goed zichtbaar op uw smartphone!

Webshop
Een webshop is een online etalage waarbij diensten en producten kunnen worden aangeschaft via het internet.

Disclaimer
Disclaimer staat voor ‘afwijzen van aansprakelijkheid’. De basisregel uit het recht is dat u aansprakelijk gehouden kunt worden voor onrechtmatig gedrag én voor beloftes die je niet nakomt. Om zoveel mogelijk te voorkomen dat u hiermee te maken krijgt, plaatsen wij voor u een disclaimer. Hierin mogen geen wijzigingen worden aangebracht, maar u bent vrij om deze te vervangen met uw eigen disclaimer.

Interesse?

Kiest u voor een Digiwebsite, dan kiest u voor een volledige en overzichtelijke website met een look & feel die aansluit bij uw huisstijl.
DIGIWEBSITE

Een complete, functionele en goed ogende website is bij ons niet duur.

Dat bewijst Digiwebsite.

Contactgegevens

Schrijnwerkersweg 15
1786 PC Den Helder

Tel 0223-746030
Email Stuur ons een e-mail
KvK 37110170