Wat zijn de beste gamespullen?

Als het op PC gaming aankomt, zijn er twee belangrijke factoren om te overwegen alvorens een aankoop te doen: prestaties en prijs. Simpel gezegd, hoe hoger de resolutie en framerate die je nodig hebt voor je gameweergave, hoe duurder je gaming PC gaat zijn.

Als prijs je topprioriteit is, blijf dan weg van apparatuur met draadloze connectiviteit of oogverblindende RGB-verlichting, aangezien deze functies de neiging hebben om de prijzen onnodig op te drijven. Ga naar gevestigde gaming fabrikanten zoals Corsair, SteelSeries, Logitech en anderen als prestaties je topprioriteit zijn.

Een goed draaiende computer

Als u de nieuwste en meest geavanceerde games wilt spelen met maximale grafische kwaliteit, is een kant-en-klare desktopcomputer de juiste keuze. Als je een kant-en-klare PC koopt, is dat vergelijkbaar met het kopen van een laptop, in die zin dat alles klaar is voor gebruik zodra je de doos opent.

Er zijn talrijke vooraf gebouwde PC-opties beschikbaar, gaande van goedkope modellen tot duizenden dollars. Een budget bepalen is de eenvoudigste manier om je opties in te perken. Ga daarna op zoek naar een vooraf gebouwde PC waar veel professionele en gebruikersreviews over te vinden zijn. Op computer-bestel.nl kan je middels goede reviews en uitstekende service de computer vinden die perfect bij jouw wensen past.

Een geavanceerde monitor

Je kunt de modernste, krachtigste pc-componenten hebben, maar ze zullen er niet goed uitzien op een ondermaatse 1080p-monitor. Een prachtig, responsief beeldscherm is een must-have voor gamers die op hoge resoluties gamen. Hoewel 4K-gaming een ongelooflijke visuele ervaring biedt, zijn niet alle pc’s ontworpen om op die resolutie te werken.

Een uitstekende headset

De ingebouwde luidsprekers van je monitor zullen waarschijnlijk tekortschieten qua geluidskwaliteit, helderheid en basniveau om te genieten van alles wat een game te bieden heeft (en om contact te maken met vrienden, familie en medespelers). Investeer in plaats daarvan in een gaming headset van hoge kwaliteit om aan al je geluids- en communicatiebehoeften te voldoen. Gamingkoptelefoons zijn een van de beste manieren om volledig in de ervaring op te gaan, dankzij de ingebouwde microfoons en het brede, allesomvattende geluid.

Een comfortabele stoel

Bij het ontwerpen van een pc-gameopstelling is het gemakkelijk om je te laten meeslepen door cijfers en technische specificaties. Maar wat je niet over het hoofd mag zien, is de plaats van waaruit je je favoriete games gaat bekijken: je stoel. Het belangrijkste aspect van elke stoel, ongeacht welke je kiest, is de verstelbaarheid. In vergelijking met een stijve en statische stoel, is de kans aanzienlijk groter dat een volledig verstelbare stoel bij jouw specifieke opstelling past. Zoek naar een stoel met veel instelmogelijkheden voor zithoogte, kanteling, kantelweerstand, hoogte van de armleuning en hoek van de armleuning.

Een behendige muis

Uw muis mag dan, net als uw toetsenbord, een minder belangrijke aankoop lijken, in vergelijking met uw computer of beeldscherm. Toch is het een van de meest cruciale onderdelen van uw gaming set-up.

Een betrouwbaar toetsenbord

Een desktopcomputer, in tegenstelling tot een laptop, vereist het gebruik van een traditioneel toetsenbord en muis. Het kan verleidelijk zijn om geld te besparen op randapparatuur zoals het toetsenbord nadat je veel geld hebt uitgegeven aan PC-componenten en een beeldscherm. U zal de meeste interactie hebben met uw toetsenbord (en muis–meer daarover hieronder). Een fantastisch toetsenbord kan uw algehele ervaring verbeteren.

Een goede muismat

Je hebt een degelijke muismat nodig voor je muis en toetsenbord om de klassieke desktop drie compleet te maken. Veel muizen zullen goed werken op veel verschillende oppervlakken. Toch vereist de precisie die nodig is om te slagen in de meeste professionele spellen het gebruik van een speciale muismat.

Vorig bericht

5 tips om sociale media goed te gebruiken als bedrijf

Volgend bericht

Heb je deze online spelletjes al geprobeerd?