Beste VR games van 2020

De laatste jaren is virtual reality erg opgekomen. We vinden ze zelfs terug in bepaalde pretparken. Ook in games is VR ontzettend populair geworden. Dit komt omdat ze een uitstekende ervaring kunnen bieden. Virtual reality is terug te vinden bij games in verschillende categorieën, zoals: PlayStation spellen, arcade spellen, simulaties, sportgames en nog vele andere.

Van zakelijk naar consument

Eigenlijk bestaat virtual reality al een hele tijd. Echter werd het jarenlang uitsluitend gebruikt voor de zakenwereld. Dit komt omdat het vrij duur is. Echter is het de laatste jaren toch naar de consument verplaatst, en dat is allemaal maar positief ontvangen. Gezien deze populariteit, zijn zeer veel games in virtual reality gemaakt, waardoor gamers heel wat keuze hebben in leuke spellen.

Van duur naar goedkoper

Ook al was virtual reality erg duur in de beginjaren, toch hebben de fabrikanten een manier gevonden om de kosten te drukken. Van de dure virtual reality opties zijn ze naar goedkope versies gegaan. De afgelopen jaren is VR alleen maar goedkoper geworden, waardoor ze ook meer aangekocht zijn. Wel moet je er rekening mee houden dat je krachtige toestellen nodig hebt voor VR. De kwaliteit kan er alleen maar op verbeteren als je een goed toestel hebt. Dit kan over de koptelefoon gaan, maar ook over de laptop waarop je het spel speelt. De speciale consoles die op virtual reality voorzien zijn, beschikken natuurlijk al over genoeg kracht.

Astro Bot Rescue Mission

Astro Bot is een spel dat gespeeld kan worden op de PlayStation VR. In dit actiegame moet je allerlei leden redden van een bemanning die zich over een ruimte bevinden. Er zijn 20 hoofniveaus beschikbaar en 26 uitdagingsniveaus. Je kan er uren mee aan de slag gaan. Met verschillende soorten wapens en werelden die 360° draaien, zal je je niet vervelen.

Versla Saber

Een ander populair VR spel uit 2020 is Versla Saber. Je kan het op verschillende consoles spelen. Het is een actief ritme- en muziekspel. Als je van muziekgames houdt, zal dit spel je zeker plezieren. Je moet je een weg banen door een nummer met laserzwaarden. Als de muziek aan het spelen is, worden er verschillende vormen gemaakt met gekleurde blokken die je moet raken als ze naar jou glijden. Ook moet je rekening houden met obstakels als je moet wegglijden of bukken. Het is een actief spel, waardoor dit niets voor jou zal zijn als je houdt van een spel waarbij je gewoon kan zitten. Wil je graag een spel spelen met muziek, waarbij je moet bewegen? Dan zal je dit zeker leuk vinden!

Budget Cuts

Een ander populair VR spel dat je ook op verschillende consoles kan spelen, is Budget Cuts. Je moet ingaan tegen kostenbesparende robots die je baan op verschillende manieren proberen te stoppen. Zelfs agressief geweld kan je er tegen gebruiken!

Everybody’s Golf

Via dit spel kan je een virtueel golfspel spelen. Het is een spel waarbij je zelfs een virtuele caddie kan gebruiken.

Farpoint

Farpoint is een spel dat je kan spelen op de PlayStation VR. Je kan een controller gebruiken die de vorm heeft van een pistool. Dit spel geeft een realistisch gevoel als je gaat schieten. Lees ook: hoe richt je een Instagram account op? 

Vorig bericht

Welke programmeertalen zijn het meest nuttig om te leren?

Volgend bericht

SEO toepassen voor organische vindbaarheid